Preloader

Услови за враќање на производ

Производот може да се врати во рок од 15 дена од денот на приемот на пратката со приложување на фискална сметка/фактура, при што производот мора да бидe неупотребуван, неоштетен и амбалажа неотворена.

Горенаведените услови важат само за продажбите на онлајн продавницата www.kchome.mk. Доколку продажбата е реализирана преку продажните салони на КC ГРОУП КОРП., производите можат само да се ЗАМЕНАТ во рок од 15 дена од денот на приемот на пратката. Барањата за замена се доставуваат со формулар “Замена на Производ/и”. Сите трошоци направени за замена на артиклите ќе бидат на трошок на клиентот.

Доколку производот е користен или оштетен и не ги содржи оригиналното пакување, етикети и декларации, купувачот нема право на замена или враќање на производот, и истиот производ ќе му биде вратен.

Во случај на враќање на средствата на купувачот, KC HOME by Kaleceramica го враќа само износот за цената на производот, но не и трошокот за испорака кој го платил купувачот преку онлајн продавницата www.kchome.mk.

Затвори
Затвори
Најави се
Затвори
Кошничка (0)

Нема продукти во Кошничката. Нема продукти во Кошничката.


Затвори