Прием на производи

Производите се доставуваат до влезната врата на Вашата куќа, односно до влезот на Вашата станбена зграда. Производите се спакувани, како заштита од евентуални оштетувања и се осигурани од губење или оштетување за време на транспортот. 

Заедно со приемот на производот/ите задолжително добивате и пропратна документација, која сте должни да ја потпишете.

Во моментот на прием на производот/ите, должни сте истите да ги прегледате и веднаш да приговорите за евентувални оштетувања на производот/ите. Евентуалниот приговор треба да биде упатен на телефонскиот број за подршка на корисници, да се забележи во истиот пропратен документ и производот да се врати преку лицето кое ја врши испораката. Во спротивно, сите подоцнежни рекламации во однос на оштетувања на производот/ите нема да бидат прифатени.

Затвори
Затвори
Најави се
Затвори
Кошничка (0)

Нема продукти во Кошничката. Нема продукти во Кошничката.


Затвори