Preloader

Кариера | Career

ТЕКОВНИ ОГЛАСИ ВО KC HOME by Kaleceramica:
 1. СПЕЦИЈАЛИСТИ ЗА ПРОДАЖБА
 2. МАГАЦИОНЕРИ
 3. ДОСТАВУВАЧИ НА РОБА
 4. АРХИТЕКТИ
 5. ХИГИЕНИЧАРКА

ФОРМУЛАР

  Изјавувам и се согласувам со самото доставување на апликацијата, моите лични податоци кои се дадени во неа да се користат/обработуваат само за процесот на селекција на апликанти за вработување во KC HOME, и истите ќе бидат избришани по една година, односно по завршување на целта за која се доставени. Ве известуваме дека во секое време имате право на повлекување на оваа согласност во писмена или друга форма.

   

  Затвори
  Затвори
  Најави се
  Затвори
  Кошничка (0)

  No products in the cart. No products in the cart.


  Затвори