За Нас

KC HOME е сигурен и водечки бренд кој што нуди високо квалитетни, функционални и стилски производи со разумни цени.

Надолу

Компанијата

Компанијата е основана во 1992 година со цел воспоставување и одржување на високо ниво на услуги и квалитет предвидени со Еуро стандарди. Денес Кaleceramica со концептот KC HOME е сигурен и водечки бренд кој што нуди високо квалитетни, функционални и стилски производи со разумни цени за подобрување на Вашиот комфор во секој простор за живеење.

Kaleceramica во редовната понуда ја има керамиката, санитарната опрема и помошните производи за современи амбиенти, кујни, додатоци за бањи, туш кади и кабини, текстил, завеси за Вашиот дом за зголемување на вашата удобност со спојување на квалитет, функционалност и естетика.

Производите ги рефлектираат најновите трендови на дизајнот во светот. Од класичните изгледи на најновите модели и текстури се до најпосакуваните естетски дизајни. Производите поседуваат ISO 9001:2000 систем на управување со квалитет.

Вашиот стил е нашата инспирација. Откријте ги новите промоции во онлајн продавницата  или посетете ги нашите салони.

Ве очекуваме!

Зошто ние

10,000+ Задоволни клиенти

10,000+ Задоволни клиенти

4 Награди

4 Награди

Stevie Awards

Design Management Europe Award

Italy Awards Order of Merit

IFDesign Award

26 годишно искуство

26 годишно искуство

Професионална поддршка

Професионална поддршка

Developed by Hostbal.com

Затвори
Затвори
Најави се
Затвори
Кошничка (0)

Нема продукти во Кошничката. Нема продукти во Кошничката.


Затвори