Preloader

За Нас

KC HOME е сигурен и водечки бренд кој што нуди високо квалитетни, функционални и стилски производи со разумни цени.

Долу

Компанијата

Основана е 1992 година со цел воспоставување и одржување на високо ниво на услуги и квалитет предвиден со Еуро стандарди. Денес Кaleceramica со брендот KC HOME е сигурен и водечки бренд кој што нуди високо квалитетни, функционални и стилски производи со разумни цени за подобрување на вашиот комфор во секој дом или простор за живеење.

Kaleceramica во редовната понуда ја има керамиката,санитарна опрема и помошни производи за современи купатила, кујни, додатоци за бањи ,туш кади и кабини, текстил за вашиот дом за зголемување на вашата удобност со спојување на квалитетот, функционалноста и естетиката со разумни цени, исполнувајки ги вашите очекувања.

Производите ги рефлектираат најновите трендови на дизајн во светот. Од класичните изгледи на најновите модели и текстури се до најпосакуван естетски дизајн.
Производите поседуваат ISO 9001:2000 систем на управување со квалитет.

Зошто ние

10,000+ Задоволни клиенти

10,000+ Задоволни клиенти

4 Награди

4 Награди

Stevie Awards

Design Management Europe Award

Italy Awards Order of Merit

IFDesign Award

26 годишно искуство

26 годишно искуство

Професинална поддршка

Професинална поддршка

Затвори
Затвори

Најави се

Затвори

Кошничка (0)

Cart is empty Нема производи во кошничка.

KC HOME

Онлајн ПродавницаLanguage


Затвори